Friday, 18 March 2011

cinta matiku.~!

Ari ni aku nk share sal MY ONLY ONE,..heheh,.(tibe2 je ak trsipu2,.hehe),.aku knal die ni da lame,since aku kecik ag,.dlm um0 3 taon kot,.(time ni lom knal dunia ag,.haha),.aku ley knl die pn sb  ayh aku bukak kdi sblh kdi die,.so ari2 chance aku dok menggedik maen2 ngn die a,.haha,..time 2,ley d ktekn die jea kwn aku..yea,ari2 aku dok kt kdi je,mne smpat nk knal org laen..

kire kwan idop mati lar kn,..hik2
Start je msok skola,aku da xikot mak aku g kdai da,.that’s mean,pluang ‘date’ ngn die n da xd,..huhu,.sdey2,tp time 2 bdoh2 lg,s0 xtau ap ertinye sdey!,.haha..s0,lame2 aku pn lupa lar aku pnah bkwan ngn die,klu time cuti aku g kdai pn,aku tgk die cm pelik je,.(mcm xknl lar,.bkn die 2 plik,!),.haha,.

Ta0n beganti ta0n,aku pn abis skola mnengah,n dpt offer blaja kt UNISZA tercinte ni,.aku blaja kos bisnes,s0 time cuti2 aku mempraktik kn la ke’bisnes’an aku kt kdi ayh aku,.n die pn da take over kdi ayh die,.(die xsmbung blaja,.MALAS!,.haha),.s0,time ni kitorg mule la bkwan2 smule,.xsilap aku 7.may 2010 aku kwn blk ngn die,,kmane2 leka ber2 je,.best2,.mmg praktik bisnes sungguh aku time 2,.(mmperdagangkan diri..haha),.da salu brsame kn,so dgn cpt nye la aku ter’fall in love’ ngn die,.9.july.2010 aku date ngn die n scara rsminye aku diangkat jdi awexnye,.hehe..


Ni antara msj2 time awl2 dlm bdang p’couple’an,..

….awk blh trima ke sy?,sy xpecaya tuhan kn
….sy tau sume tu,tp sy percaya mnusia 2 blh brubah,.n sy sure yg awk pn blh,.
….awk,sy nk hati awk,.tp klu awk da bagi hati awk kt sy,.smpai ble2 pn xblh kua tau,.
….hati sy da lame utk awk,.(dlam hti ak,.YAHOO!!!,.haha)..excited gile..

time ni mmg 'dunia aku yg punye' lar kn,..hik2





Brcinte dgn die mmg 1 hal yg manis sgt dlm idop aku,.aku xpnh jmpe lelaki sebaek die,.ari2 dok bebel kt aku suh minom air suam,suh mkn,.klu aku xg kedai,die siap tlg antakn tapau nsik kt aku sb tkot aku xmkan,.bkn ap,.die tau aku ni ‘pandai sgt’ klu bab2 msk ni,.haha..tiap kali aku blk u ke,blk n9 ke,die lar yg sebok dok suh aku simpan brg,check satu2 brg aku tkot ad yg tetinggal,.best2,.time 2 aku da pndai berdikari tr0s jd xpandai je sb die je handle aku,.huhu,.tp 1 je,.time kitorg gadoh,die pjok aku ala2 je,.1 sb die xpndai pjok org,.2 sb die xnk bg aku rs trlalu brgantung dgn die,.(just in case jdoh xpnjang),.haha..

Tp btol ckp die,.jdoh kmi xpnjg..07 Dec 2011 kitorg pisah,.hah!,jgn ingt ad yg curang ye,.xd2,xmaen a curang2 ni,.hehe,.kitorg xnk juz sb ktorg bercinte,family aku n die jd x ok,.al maklum lar,kami ni LAEN AGAMA..mm,.ms clash,.mmg gile2 lar aku nangis,.xley time prpisahan,.hehe,.sp je yg blh time kn,da cinta mati mcm 2,last2 kne pisah,.ap lg ak blh buat,. sblm kitorg becinta,aku pnh jnji,.ap je yg trjadi,aku xblh nk mmbelakang kn family sb family kitorg lar sb kitorg knal,sb 2 lar ap jd pn fmily first..lgpn 4 sure fmily die ssh nk time,.smpi skrg aku xtrbukak lg hti utk lupekn die n cri yg laen,.ble kwn2 aku tnye,aku juz ckp,.’cinte aku juz utk ac0rten’,.mm,ckop utk kali ni,.nt aku nangis kang,hank lak lappy aku ni sb bsah,.haaha,.

Meh!,.aku nk tnjok pic die,.tgk je tau,jgn nk usya die plak,.hehe,..


s0?,encem x??,.
Encem2 pn die ni x available tau,.hik2
utk awk ac0rten,..
----‘awk,.sy rindu awk sgt2’..sy redha dgn  ap yg jadi,tp sy tringin sgt ckp dgn awk,.kwn2 dgn awk mcm dlu..skrg da xd sape nk teman sy tgk bulan,.da xd sp nak dgr sy cite ttg bintang,.----


~Babe,.maybe you are not my first love,.but you are my first true love.. ilyfdm!~

No comments:

Post a Comment