Wednesday, 13 April 2011

wanita yg senang di perdaya

wanita ni sangat2 lar FEMES dgn sifat lemah nye,sb 2 lar laki2 ni ske sgt amik kesempatan. s0, sbg wnita xkan juz nk bg je dorg wt cmtu kn,?,.huhu..ptot nye skrg kite da kne sdar n ubah spya laki2 ni x sng2 je nk amik ksmpatan kt kite. so, cm bese a,.ak meng'google n google, maka jumpa lar ak bend nie,.

JENIS2 WANITA YANG SENANG DIPERDAYA OLEH LELAKI,,..

1 )  Golongan yang terlalu mudah mempercayai lelaki. 
Yang ni klu bace tajok pn sure sume da ley agak,.msti sebab CHENTA,.sb manusia ni kan slalu di butakan dengan cinta. Boleh nk cinta gile2 mcm ak cinta si 'acorten' 2, tp jgn lar smpai 100% prcaya sampai kn x kisah klu die ad wat slh ke ap,.yg penting jgn cpt sgt maafkan die,.

2 )  Golongan yang terdesak untuk khawin
Yang ni ak rs xd msalah sgt kot sb zman skrg ni klu xjmpe jdoh dpan mata,byk lg network yg blh temukan kite dgn some1. ap yang penting percaya jdoh tu ttap ade. jgn cpt give-up klu asyk clash je, percaya dalam hati yg 2 sume jd sbb Allah nk temukan kite dgn yg lagi baek. s0 bg wanita2 yg umur da agak lanjut 2,jgn risau smpai terdesak nk cari calon suami,sampai kn xkisah sgt dapat suami mcm mane. Wanita ni kene blaja memilih skit.

3 )   Golongan wanita suka bersosial
Tp jgn lar pulak anti-sosial..huhu,.sosial ni mcm awex2 yg suke b'foya-foya mcm kaki2 clubbing, yg salu nye ske beno lar pkai motto 'HIDUP CUMA SEKALI,.SO,KITE ENJOY!!'..Golongan mcm ni lg senang nk diperdaya sb bg laki senang sgt nk ngayat dorg,.huhu

4 ) Golongan yang memandang rupa paras dan harta benda
Zaman skrg ni,wanita mudah sgt jatuh cnta juz sb muke laki yg ensem2,xkisah pn sal perangai ke ap,.(jgn nk ckp ak tipu eh,klu x cye,cube tgk skrg,boe rmai yg t'gile2 kn pkwe korea??,korea kn rmi yg muke2 jambu,.hu2.). n jgn lar ske kt some1 2 sb harta benda die, harta benda die 2 xkn kemane,. bkn dgn harta benda yg menjanjikan bahagia kita. klu dgn harta pn blh caer,sng sgt lar laki nk perdaya kite, bg duit je da ON.,.huhu

5 ) Golongan wanita yang REDHA
Even da slalu mkn ati ngn bf, bf da wt mcm2 kt kite,smpai kn ad yg da trkantoi ad awex laen tp kite still maafkan die juz sb kite rs die blh brubah,. knon nye nk terima dia seadanya lar kn,.huhu2,.klu cmni lar,mmg mcm mkn kcang jea laki nk perdaya kn kite,.

Ubah lar ye wanita,.yg bia lelaki ter0s2 perdaya kn kite..ak ni xd lar perfect sgt, tp klu skdar nk mengingat kn 2 blh lar sikit2,.

No comments:

Post a Comment